Over kickekleertjes

Marloes Fontein, geboren en getogen Brabantse, vrouw van Robert en moeder van Feline, en eigenaar van KickeKleertjes, over haar online kinderkledingwinkel:

Al langere tijd verbaasde ik me over wijze waarop merkkleding voor kinderen wordt aangeboden. Begrijpelijk vanuit de verkoper, maar daardoor moet je als moeder wel je slag slaan tijdens de uitverkoop. Met het risico dat je net misgrijpt, omdat je op de groeit koopt en er net een maatje naast zit. Je wilt dat je kind leuke kleding draagt, maar je wilt niet de volle mep betalen, toch? Met die gedachte is het eigenlijk begonnen.

Een webshop waar je merkkleding voor een lagere prijs kunt kopen. Ik ben het gesprek aangegaan met een paar van mijn favoriete kledingmerken. Zij waren bereid om hun kleding via mij aan te bieden. Een selectie van outlet, sales en sample-collecties samengebracht op 1 plek.
Daarmee was KickeKleertjes geboren.
Ik wil dat het assortiment van Kickekleertjes uitgebreid en actueel is en blijft, ik ben dus druk bezig om nog meer leuke hippe kledingmerken aan ons te binden. Ik mag zelf bepalen wat ik aanbied, dus niet de restanten, zoals bij veel andere webshops het geval is.

KickeKleertjes is meer dan een webshop.
Ik organiseer ook 'KickeKleertjes-parties'. Het is erg leuk om in contact te zijn met de bezoekers van mijn webshop en te horen welk type kleding gewenst is. Maar het houden van thuisparties heeft nog een andere reden: Mooie merkkleding voor een kicke prijs lijkt soms te mooi om waar te zijn. Dan is het fijn dat je de kleertjes even kunt zien, de kwaliteit kunt voelen, en met vriendinnen gezellig en ontspannen de kleding kunt ervaren. Ik neem een hapje en een drankje mee, je hoeft dus niets zelf te regelen, het enige wat je moet doen is mij bellen of een datum op het planbord te prikken.

 

Zit je maat er niet bij of wil je meer weten over een bepaald merk, of je hebt een andere vraag, neem dan gewoon contact met ons op. info@kickekleertjes.nl